Sista dagen = Shopping!

Idag segade vi som vanligt på morgonen, bla med en film! Men sedan vid halv ett käkade vi en snabb lunch bestående av varmamackor och sedan begav vi oss ut i Barcelonas 26 gragiga värme! Gatan vi bor på är en av de större shoppinggatorna i stan´ och te tog oss flera timmar att arbeta oss igenom alla affärer gatan upp och ner. Vi spenderade verkligen våra sista pengar idag (som ni ser på bilden). Det blev en del tjocktröjor så våra resväskor är nu överfulla och övervikten är ett faktum.
Nu ska vi bara plocka iordning det sista och lägga oss tidigt, för det blir en lång dag imorgon med tidig uppstigning. Vi måste lämna lägenheten innan 11 och planet går inte förrän vid 6, så de blir en till dag som vi får ströva å stan´ men den här gången kan vi tyvärr inte köpa något. Då både pengarna är slut och vi redan är fullpackade.



Nästa uppdatering sker i Sverige, hörs!



Kommentarer
Postat av: Mamma Anette

Det ser fantastiskt ut, blir riktigt sugen på att besöka Barcelona! Kultur, storstad och playa. Tycker ni, har fått ihop jätemycket fina bilder som det måste kunna bli ett bra bildspel av tillsammans med filmen. Måte ha varit spännande att få komma till kyrkan äntligen och få se hur otrolig den är!

Välkomna hem nu och berätta mer och visa alla bilder hemma. Stor kram till er båda!

2008-10-07 @ 11:35:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0