Snart klara!

Nu har vi suttit med hemsidan i två dagar och vi är i princip klara! Det är en text om Gaudi som har kommit bort som vi ska skriva om bara och lägga ut. Bildgalleriet är också snart klart, tar sån tid bara att ladda upp alla bilder. Menmen, känns skönt at vi snart är klara! Nu kan vi ha lov resterande dagarna i veckan! :) Tjoho!

Hemsidan på G!

Nu har vi fått alla uppgifter vi behöver för att starta vår hemsida. Så nu är vi i full gång med att redigera den. Det är mycket pyssel och vi har kommit en liten bit, men det är fortfarande mycket kvar. Vi har i alla fall fått till en startsida som ser okej ut!  Nu är det bara att vi ska sätta oss in i hur det fungerar med flikarna och göra nya sidor till dem. Men du får gärna gå in och kolla på hur det ser ut än så länge!

Sidan heter:    http://www.sagradafamilia.se 

Har du några kommentarer på hur sidan ser ut eller har något tips får du gärna skriva till oss här på bloggen!


Nu är det dax att sätta igång igen!

Nu har projektarbetet legat på is ett tag, så nu är det dags att sätta igång igen! VI har bokat in sportlovet för att arbeta med detta. Idag har vi fixat ett domän, så vi kommer senare att finnas på sagradafamilia.se där vi ska lägga ut bilder och texter. Det blev ju ingen film som vi tänkt från början, utan det blir en enkel hemsida istället. Det är vi inte riktigt hemma
med, men det kommer nog gå bra ändå. Vi har ju en hel vecka på oss att förstå oss på hur det fungerar.

Vi kommer att få tillgång till domänen inom 24 timmar stod det, så det kommer nog dröja några timmar, kanske ett helt dygn, innan vi kan komma igång! Vi uppdaterar senare när vi är där!
 


RSS 2.0