Uppvisning imorgon!

Nu har vi skrivt klart projektrapporterna och skickat in till vår handledare Lisa. I morgon ska vi visa upp vårt projektarbete på De la Gardie, då det är en utställning av 100 projektarbeten på skolan. Alla övriga elever på skolan ska gå runt och kika på olika saker, så att de får inspiration till sina egna projekt nästa år! 

Så idag har vi ställt iordning lite i skolan och ska nu skriva ut lite bilder som vi ska visa upp imorgon! Sen är allt jobb med projektarbetet klart och vi kan pusta ut och se på det som ett lyckat arbete!

Slutspurt!

Nu är hemsidan klar och vi ska bara skriva var sin projektrapport innan måndag, sen är projektarbetet över!

Förrutom(!) att vi ska vara med på utställningen som är nästa onsdag i skolan. Då ställer några grupper ut sina projektarbeten och resterande elever på skolan får gå runt och kolla. Det är väl främst meningen att 2orna och 1orna ska få lite inspiration. Vi tänkte ju från början visa vår film, men nu när vi inte har någon får vi istället stå rakt upp och ner och prata istället! Vi ska berätta lite om projektarbetets olika moment och hur de har varit för oss. Vi ska även sätta upp datorer så eleverna kan kolla in vår fantastiska hemsida och blogg!

Så de får du också göra nu!

http://www.sagradafamilia.se


RSS 2.0