Tillbaka från Sommarlov!

Nu har vi haft ett riktigt långt och härligt sommarlov! Mycket slapp, men vi har även jobbat lite med projektarbetet, faktiskt! Vi har skrivit en projektplan och en tidsplan. Känns bra att komma igång ordentligt med det nu.
Vi träffade våran handledare, Lisa, i måndags och hon fick se vår plan. Hon tyckte det såg bra ut och sa åt oss att bara sätta igång. Det vi har tänkt att börja med först nu är att kolla upp lite information om Barcelona, kolla upp kartor, transportmedel och försöka boka det mesta hemifrån; som buss från flygplatsen fram och tillbaka och någon sort av turistkort. Vi har hittat en variant som heter "Barcelonacard" som inkluderar transport i Barcelona, rabatt på inträden och mat m.m. Passar perfekt!
Vi ska kolla upp kameror och sånt material som vi ska ta med oss ner, men det mesta har vi hemma. Så de borde lösa sig. Och på penga-fronten är vi nära en lösning!.. :D

Vi har även börjat fundera lite på upplägget av filmen, bland annat har vi diskuterat fram ett intro. Men det känns svårt att bestämma så mycket nu. Vi får filma så mycket som möjligt där nere så får vi se vilka bitar som blir bäst och sätta ihop det, med bilder.

Det känns att det börjar närma sig nu, så nu är det full fart! Vi har båda två håltimmar i veckan som vi ska använda till koncentrerat arbete, men det blir ju självklart mycket fritid också. Fast det är bara roligt och inte så tungt arbete, än så länge! Bloggen ska vi verkligen försöka uppdatera ofta nu, men designen får vara kvar som den är nu. Det är inte att prioritera. Lägenhet och flygbiljetter är bokade och klara, så det behöver vi inte tänka på. Det enda vi ska göra är att kontakta de som hyr ut lägenheten om flightnummer och tiden vi anländer så vi kan få vår nyckel direkt när vi kommer.

Det känns bra att vi ännu inte har stött på några problem, men de kommer väl.. ;)
Ska bli spännande att åka iväg, bara några veckor kvar nu!


RSS 2.0