Stipendie jakt

Denna eftermiddag har gått ut på att leta stipendier. Vi har kollat lite på hur man ska göra och vad man behöver förbereda innan man söker. Det som behövs göras nu är att skriva en projektbeskrivning, en informationsplan och en budget. Så nu är de bara att sätta igång o jobba!

Det går lite trögt, allting tar sådan tid.. Men de går ju frammåt!

Vi har kollat upp en bra lägenhet som ligger centralt och nära kyrkan, se bilden, och vi har även hittat billiga och bra flygbiljetter. Dock får vi åka tis-tis de datum vi har tänkt (sep-okt), men det är inte säkert man får hyra lägenheten "mitt i" veckan, så vi ska kolla upp det.


image2


Seeya

Tips!

I Onsdags hade vi temadag i skolan. Vi fick gå runt och kolla på vad årets 3:or hade för olika projektarbeten. Vi fick faktiskt en del tips på hur och vad man kan göra, men flest tips på vad vi ska försöka undvika. Vi har nämligen tänkt att gör en film om vårt projekt när vi är där nere i Spanien för att få in det "tekniska" mer.
Bra tips vi fick för att få en bra film är:
  • Tydligt upplägg
  • Filma stabilt
  • Försöka undvika brus och annat ljud runt omkring
  • Delar av faktan kan läsas upp och läggas på efteråt
  • Undvika interna skämt
Vi ska nu börja kolla upp hur mycket projektet kommer att kosta för oss. Så att vi sedan kan söka stependium och börja arbeta med det ordentligt.

Allt för idag, tack o hej!



Design?!?

Fix och trix pågår just nu med utformningen av bloggen. Vi har inte riktigt kunnat bestämma oss hur vi vill ha den, så bli inte förvånad över att bloggen kanske inte ser ut som den gjorde sist du såg den.


RSS 2.0