Fantastiska Lördag

Idag käkade vi en dunderfrukost innan vi begav oss ut i den stora staden. Första stoppet blev: Sagrada Familia. Sjukt mycket folk där idag, så vi gick bara runt katedralområdet och tog lite kort på håll. Nu har vi en del riktigt bra bilder!

Efter det tog vi Metron ner till hamnen och tänkte käka, men vi gick mest runt och kollade och kom ner till stranden. Det var massa människor som låg och solade i bikini, det såg så skönt ut! Men vi gick vidare och hamnade sedan vid en kabinbana som tog oss upp på ett berg (Montjuïc), där vi gick av fanns det en liten servering som vi stanade på och tog en glass. Därifrån hade vi en fantastisk utsikt över hela Barcelona! Efter en stunds njutande i solen gick vi nedåt och tog Metron till La Rambla, den stora gågatan i staden. Där strosade vi ett tag samtidigt som vi fortfarande letade efter någonstan att äta, kl var då nästan 6 och vi hade fortfarande inte käkat lunch. Vi kom fram till att alla ställen såg likadana ut, så vi bestämde att vi skulle åka tillbaka till hamnen och käka på en av de restaurangerna som vi tyckt såg trevliga ut. Kl 7 satte vi oss vid ett bord och beställde in maten. De kom in med bröd och vi var vrålhungriga som ni kan förstå, så vi bara slängde i oss det. Vi fick maten ganska så snart och vi högg in. Bådas kött var ganska så, eller rättare sagt, mycket seniga och vi fick inget tillbehör, bara kött och sås, men vi slängde i oss det med. Sedan när vi skulle betala såg vi på notan att de tog betalt för brödet! som vi inte ens hade beställt, utan som de ställer fram som vanligt på alla andra restauranger. Menmen, vi betalade och började bege oss hem. Vi kom dock inte så långt, 100 m från restaurangen var det ett sånt där "tillfälligt" nöjesfält uppsatt och Victor vann två gosedjur till mig! Sådär som killar ska göra som man ser på film! Sen gick vi längs kajen en bit och bara njöt av att vara här!

Nu har vi lagt in alla kort på datorera och börjat ladda upp fler på bilddagboken (sagradafamilia.bilddagboken.se), så ni får kika in där och kolla på bilder från vår Fantastiska Lördag!

sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0