Borta bra men hemma bäst!

Nu är vi hemma igen i kalla Sverige. Det är alltid lika skönt att komma hem och sova i sin egen säng! Vi har haft en jättefin vecka nere i Spanien, men det har ju inte riktigt gått som vi velat med projektarbetet. Det var i alla fall en fantastisk upplevelse att resa ner dit själva och uppleva la Sagrada Familia på plats! Det är en så enormt stor byggnad! Man kan väl tycka att den ser stor ut på kort, men när man ser katedralen i verkligheten blir den så mycket större och pampigare! Bara av att se den fick en att bli intresserad om minsta lilla idé Gaudi hade, och han hade en del. Allt är så grundligt genomtänkt så de är sjukt! :)

Nu ska vi sätta oss ner och prata om vilket allternativ som är det bästa som redovisning, eftersom den ursprungliga idén gick i kras. Men de är väl också en bra grej i projektarbetet, att lösa problem!

Det kommer nog bli bra, för vi är sugna på att visa alla bilder från vår resa och berätta om dem!



Kommentarer
Postat av: Lisa

Hej på er!



Verkar som ni haft en riktigt bra resa! kul!



Det var ju en himla otur att kameran pajade, men jag är övertygad om att det kommer bli väldigt bra ändå. Därför är jag nyfiken på hur det gått för er med alternativ till filmen. Har ni kommit på några förslag? Nu kommer ni inte vara i skolan på ett tag eftersom det är lov och praktik, men ni kan väl söka upp mig första onsdagen när ni är tillbaka så kan vi prata lite om hur det går. (Jag kommer vara här när ni har NP i svenska)



Fortsatt lycka till!



2008-10-22 @ 09:42:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0